Hirdetés

Kirúgták a tanárt, aki 13 éves kislányt rontott meg Békésben

Nap Híre portré Nap Híre

Kirúgták azt a nagyszénási történelemtanárt, akit azzal vádolnak, hogy megrontott egy 13 éves kislányt.

Egy Békés vármegyei általános iskolában egy történelemtanárt gyanúsítanak azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt - írja a Blikk.

A híreket megerősítette a helyi rendőrség is, akik azt közölték, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt. Az egyikük feltehetőleg a kislány édesapja.

A kislány az édesapjával élt együtt. A férfiról azt lehet tudni, hogy komoly mentális zavarokkal küzd. Elképzelhető, hogy az apa is zaklathatta a gyermekét, illetve, hogy azt pénzért adhatta át a pedofil hajlamú történelemtanárnak.

A Békés megyei tankerület kérdésre azt felelte: “Megkeresésére hivatkozással tájékoztatom, hogy az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján. További kérdéseivel kérjük forduljon a rendőrséghez.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés