Hirdetés

Tizenhárom százalék esélyt adtak a túlélésre: csoda, hogyan gyógyult meg Király Linda édesanyja a rákból

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életéről az ATV A Nő 3-szor című műsorban Király Linda, aki egy csodába illő történetről is lerántotta a leplet.

Az ATV A nő háromszor vendége volt péntek este Király Linda, ahol nem csak az életéről és karrierjéről mesélt a népszerű énekesnő, de egy olyan, már-már csodába illő történetről is lerántotta a leplet, ami sokaknak adhat reményt az életben. Köztudott: Linda és ikertestvérei, Benjamin és Viktor Amerikában születtek, ott is nőttek fel, ám édesanyjuk súlyos diagnózisa után hazaköltöztek Magyarországra. “Az összes amerikai barátnőm féltékeny rám, hogy én Európában élek. Nekik ez egy álomvilág, az építészet, a kultúra…” - mondta Köböl Anita kérdésére, de elárulta: szeretett édesanyjuk betegsége miatt szálltak repülőre, hogy Budapesten éljenek. “Konkrétan ez történt: kevesebb, mint 13 % túlélési esélyt adtak neki. Amerikában minden kezelést megkapott, kemoterápia, műtét - és így kapta ezt a diagnózist” - mondta a Naphire.hu-nak Linda. Anyja ezt követően jelentette ki: “Akkor haza szeretnék menni!”

Miután Magyarországra értek, valóságos csoda történt. “Itthon pedig az égvilágon semmilyen kezelést nem kapott és napról-napra erősebb lett” - mondta ezzel kapcsolatban lapunknak az énekesnő, aki az ATV műsorában ezt így magyarázta meg: “Ezért maradtunk Magyarországunk. Egy csoda ez a történet. Így gyógyult meg olyan szempontból, hogy itt lett teljes a lelke, hazajött, jobban érezte magát és ezért maradtunk” - mondta a talkshowban, és azt is hozzátette: hiába éltek ott több mint 20 évig, sosem érezte jól magát ott, nem érezte az otthonának. Köböl Anita műsorából az is kiderült, Linda előtt is adva volt a lehetőség, hogy az amerikai The Voice nevű tehetségkutatóban mutassa meg magát, mint Viktor, de ő másképp döntött. “Engem is meghívtak és én mondtam, hogy ez inkább a Viktornak a világa, én nem szeretek versenyezni” - mondta lapunknak az énekesnő.

Linda az ATV műsorában őszintén mesélte el azt is, kész csodaként éli meg, hogy végre van egy saját otthona, a karrierjét pedig innen építi a tengerentúlon is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés