Hirdetés

Kínos pillanatok a dubaji klímacsúcson: Biden megbízottja épp a széntüzelésű erőművekről beszélt, amikor szellentett egyet

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A beszéde közben üvegházhatású gázokat engedett szabadon, amiről hang- és videófelvétel is készült.

A Biden-kormány éghajlatvédelmi megbízottja, John Kerry vasárnap a dubaji éghajlatváltozási konferencián éppen a széntüzelésű erőművekkel kapcsolatos amerikai politikáról tárgyalt a jelenlévőkkel, amikor eleresztett egy galambot.

"Nem szabadna több széntüzelésű erőművet engedélyezni sehol a világon" - mondta Kerry az eseményen. Azonban mielőtt befejezhette volna a gondolatát, a mikrofonon keresztül hallani lehetett, hogy ő maga is gázt eresztett ki magából. Ennek ellenére a tömeg tapsviharba tört ki, mintha mi sem történt volna - írja a New York Post.

A felvételeken látszik, hogy Kerry mellett a CNN egyik munkatársa, Becky Anderson ült, aki a megbízott szellentése után gyorsan félrerántotta a fejét, majd az orrához emeli a kezét, nehogy bármit érezzen a kieresztett gázokból. A videót ide kattintva nézhetik meg.

A közösségi oldalakon egyébként mindenki jól szórakozott Kerry kínos pillanatain, többen viccesen megjegyezték, hogy talán elsősorban neki kellene egy kicsit visszafognia magát az üvegházhatású gázok kibocsátása terén.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés