Hirdetés

Ilyen sem volt még: Kim Kardashian ártatlan

 portré

Ripley’s, akár hiszi, akár nem, cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint Kim Kardashian új sérüléseket okozott Marilyn Monroe ikonikus Happy Birthday ruháján.

Kardashian Monroe-replikává változott, amikor felvonult a Metropolitan Museum of Art lépcsőjén, hogy a meztelen-színű ruhát néhány percig viselje. A Ripley's 4,8 millió dollárért vásárolta meg a ruhát 2016-ban egy aukción. A több mint 2500 kristállyal díszített ruhát Monroe 1962-ben viselte, amikor John F. Kennedy akkori elnöknek a 45. születésnapja alkalmából énekelt.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Met-gála után egy ruhaszakértő azt terjesztette, hogy a ruha megsérült és hiányoznak róla a kristályok. Ez óriási felháborodást keltett.

A Ripley’s azonban a ruha állapotáról már 2017 elején azt írta: „sok varrás meg van húzva és kopott. Ez nem meglepő, tekintve, hogy milyen kényes az anyag. Hátul a horgok és a szemek ráncosodnak”, többek között sérültek.

A cég azt mondja most a rajongóknak és a fújolóknak: „Mindegy, hogy a vita melyik oldalán áll, a ruha történelmi jelentőségű, és most fiatalok egy teljesen új csoportjának mutatták be Marilyn Monroe hagyatékának kiemelkedő darabját.”- írja a huffpost.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés