Hirdetés

Életveszélyes kihívás a TikTokon: a felismerhetetlenségig összeégett egy tini

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Kórházba került egy észak-karolinai tini egy brutális, veszélyes kihívás miatt, ami a TikTokon terjed. A fiú a testének csaknem a 80 százalékán súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Mason Dark
Mason Dark

Borzalmas fényképek láttak napvilágot a csupán 16 éves Mason Darkról, aki egy TikTokon futó kihívás során sérült meg. A kihívás lényege, hogy miniatűr lángszórót kell készíteni festékszóróból és öngyújtóból. A fiú által készített szerkezet felrobbant, és a lángok összeégették a fiú testét.

“Felismerhetetlen. Felismerhetetlen” - mondta a fiú édesanyja összetörve.

A fiú nem egyedül végezte el a kihívást, hanem a barátaival volt. Ők arról számoltak be, hogy hallottak egy nagy robbanást, majd a fiú kiszaladt, levette az ingét és beleugrott a közeli folyóba.

A tinédzser fiú azonban elszenesedett bőrrel került elő a vízből, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, ráadásul komoly fertőzésveszélynek is volt kitéve a vízben.

A fiút rögtön egy égési központba szállították, ahol megállapították, hogy a testének a 76 százaléka összeégett. A fiúra még bőrátültetés vár, emiatt több műtéten is átesett, és valószínűleg 6 hónapig kórházban fogják ápolni - írja a New York Post.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés