Hirdetés

Felgyújtott egy autót a budapesti férfi, mert elfoglalta a parkolóhelyét

Nap Híre portré Nap Híre

A kedvenc parkolóhelyére állt be az autós, ezért állt bosszút rajta a másik dühös sofőr.

Január 10-én, hajnali 2 óra körül tettek bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, miszerint egy pestlőrinci utcán egy autó lángol. A helyszínre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait is, akik eloltották a lángoló autót, ami egyébként teljesen kiégett. Az esettel kapcsolatban felmerült a gyújtogatás gyanúja, így a XVIII. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben.

Meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy a korábbi hetekben a szomszédos kerületben többször is volt vitája egy másik autóssal, aki – a felgyújtott kocsi tulajdonosa szerint – méretesebb autójával azt a parkolóhelyet preferálta volna, ahol ő állt meg.

A nyomozók bizonyítékot találtak arra, hogy a másik sofőr a gyújtogatás időpontjában a helyszín közelében járt, azonosítása után XIX. kerületi lakásán fogták el. A 69 éves férfi beismerő vallomást tett, nagy vonalakban ő is a hosszabb ideje fennálló konfliktusra hivatkozott, részletesebb magyarázatot azonban nem adott tettére - olvasható a bejegyzésben, amit Facebookon osztottak meg a rendőrök.

A férfival szemben rongálás miatt indult eljárás, a kiégett kocsi birtokosa kártérítési igényt nyújtott be vele szemben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés