Hirdetés

De ki temeti el Berki Krisztiánt? – Egy forintja sem volt a barátja szerint

 portré

A tragikus sorsú, egykori tévés műsorvezető temetésére vélhetően Pamela, Mazsi és a barátok adják össze a pénzt.

Négy napja érkezett a megrázó hír, hogy tragikus hirtelenséggel meghalt polgárpukkasztó izomceleb, Berki Krisztián. Igazából csak nagyon kevesen tudták, hogy miközben Berki a luxusélet számtalan kellékével villogott, valójában az utóbbi időben egy fillérje sem volt. Emiatt  voltak konfliktusai. Egy barátja szerint nem azt jelentette, hogy kéregetett, hanem úgy vett igénybe szolgáltatásokat, hogy azért nem fizetett, hanem a saját oldalain reklámozta azokat.

„Berki épp most készült a médiás visszatérésére, egy kereskedelmi tévénél műsorvezető lett volna. Ha nem is milliókat, de havonta több 100 ezer forint bevételt jelentett volna neki. Ráadásul dupla volt az öröme, mert imádott a nyilvánosság előtt szerepelni – magyarázta a naphire.hu-nak az izomceleb közeli ismerőse.

Berki éppen a pénz miatt veszett össze a bankrablóból keramikussá szelídült Viszkissel, akinek a műhelyében porosodik az ázsiai kalandjukról szóló, közös könyvükből ezer eladatlan példány. Amit Berki nem akart elvinni és eladni, pedig a könyvekért 2,5 millió forintot kaphatott volna. A Viszkis ígérte: eladja Berki könyveit, a pénzt pedig a tragikus sorsú izomceleb kislányainak adja oda.

Addig azonban el kell temetni Berki Krisztiánt, de a nagy kérdés az: miből? Hiszen közeli barátai szerint Berkinek egy vasa sem volt. „Abban biztos vagyok, hogy Berki nem köztemetéssel kapja meg a végső tisztességet, hanem Mazsi, Pamela és a barátai majd összedobják rá a pénzt – vélte az izomceleb ismerőse.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés