Hirdetés

A kétéves kisfiúnak úgy kell felnőnie, hogy tudja, agyonlőtte az apját

 portré

Az apja meghalt, az anyja börtönben van. A kétéves kisfiú lelőtte az apját.

Floridában egy kisgyerek agyonlőtte az apját egy kibiztosított kézifegyverrel. A floridai seriff hétfőn azt mondta, hogy a kétéves kisfiú véletlenül lőtte le az apját. A baleset a kisfiú ötéves testvérének a szeme láttára történt. Ő mondta azt a nyomozóknak, hogy a kisöccse sütötte el a pisztolyt. Az apát a hátán érték a halálos lövések.

A hatóságok kezdetben öngyilkosságot feltételezett, de ezt a nyomozás során elvetették. Most azt gondolják, hogy tragikus baleset történt. A seriff egy sajtótájékoztatón azt mondta, "a fegyver nem volt megfelelően elzárva…valójában könnyen elérhető volt, még egy kétéves számára is, és az eredmény olyan tragédia, amelyet közösségünkben senki sem tud igazán felfogni."

Az eset május végén történt. A lakosságot azonban csak most tájékoztatták a "bonyolult és nehéz nyomozás" miatt. Mint a rendőrség közölte, korábban mindkét szülőt próbára bocsátották gyermekeik elhanyagolása és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt - írja a blick.ch

A tragikus baleset idején a gyerekek édesanyja otthon tartózkodott a két kisfiúval és az öt hónapos csecsemőjével. Most letartóztatták, és nem szándékos (gondatlanságból elkövetett) emberöléssel, próbaidő megsértésével és illegális fegyvertartással vádolják.

A kétéves kisfiúnak úgy kell majd felnőnie, hogy tudja, agyonlőtte az apját...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés