Hirdetés

Nem elég, hogy kirabolták, még a fél fülére is megsükeltült az idős férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Kiraboltak egy hetvenéves férfit, miközben épp az automatából vett fel pénzt. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az egyik fülére még a hallását is elvesztette. 

Egy hetvenéves férfi épp készpénzt vett egy automatából, amikor ketten rátámadtak. Az eset London északi részén történt, március 31-én. Egy férfi hátulról halkan megközelítette, majd megtámadta és a földre lökte. Az idős férfi elvesztette az eszméletét, eközben pedig egy nő elvette az automatából a pénzt. Az idős férfi törött koponyával feküdt a földön, amikor kihívták hozzá a rendőröket. 

Azóza elvesztette a hallását az egyik fülére, emiatt pedig egyensúlyproblémái vannak, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem tud dolgozni. A rendőrség azóta nyilvánosságra hozta az egyik utcai kamera felvételét, amin a rablást elkövető pár látható. A rendőrség közölte, több órányi felvételt néztek át, mire megtalálták, hogy kiket keresnek – írja az Independent. Azt is közölték, ha valaki felismeri a gyanúsítottakat vagy tudja, hol tartózkodnak, ne habozzon közölni a rendőrséggel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés