Hirdetés

Brutális késes támadás Budapesten, ismert magyar sportoló az áldozat

Nap Híre portré Nap Híre

A tavaly 57 kilogrammban magyar bajnoki címet nyerő ökölvívóra 20 ezer forintért fogtak kést a népligeti autóbusz-pályaudvaron.

Késsel támadtak rá Koloszár Valentin ökölvívóre a népligeti autóbusz-pályaudvaron. A sportoló a TikTok-oldalán mesélte el, hogy elloptak tőle húszezer forintot, majd amikor próbálta visszaszerezni a pénzét, kést fogtak rá a Népliget autóbusz-pályaudvaron - számolt be a Sportal

Kést fogtak rám, le akartak szúrni és elvették az összes készpénzemet fényes nappal, a Népliget autóbusz-pályaudvaron. Romániából jöttem haza, egy válogatott tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a buszmegállóban, amikor odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot, mert buszjegyre apróbb pénz kellene neki. Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, de segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet. Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam

- mesélte a bokszoló. Koloszár utolérte a férfit, aki erre könyörögni kezdett neki. Ekkor a sportoló még nem sejtette, hogy átverésről van szó. "Mondtam neki, hogy adja vissza a pénzemet. Hirtelen megjelent hátulról egy nő, késsel a kezében, hadonászott és megkérdezte, miért kergetem őket. Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt" - magyarázta, hozzátéve, hogy egy biztonsági őr az egész jelenetet végignézte, azonban nem volt hajlandó segíteni neki, mert "nem akarta leszúratni magát."

A lap megkeresésére a sportoló közölte, hogy kedden feljelentést tesz a rendőrségen. Mint elmondta, sok szemtanú volt, de senki nem segített neki, a késes nő pedig hangosan azzal fenyegette, hogy megöli, a húszezer forinton felül pedig további háromezer forintot tulajdonított el a pénztárcájából. Koloszár szerint egyébként többen is benne lehettek a rablásban, és a környéken nem először követhettek el ilyen bűncselekményt. Azt is elárulta, hogy a videóban említett biztonsági őr nem akart semmit csinálni, inkább a csalóknak hitt.

A lap felidézte azt is, Koloszár Valentinra akkor figyelt fel az ország, amikor tavaly a 100. Papp László ökölvívó magyar bajnokságon nagy meglepetésre feladásra késztette az Európa-bajnoki bronzérmes Veres Rolandot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés