Hirdetés

Iskolai késelés Bőnyén: korábban mosolygós kislány volt a támadó, mára ez megváltozott

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, mentőhelikopterrel szállítottak egy kisgyermeket a győri kórházba, miután a hatodikos osztálytársa megszúrta hétfőn délelőtt a bőnyi iskolában.

A hírek szerint az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. A bőnyi iskola vezetése az eset után arra kérte a szülőket, hogy vigyék haza gyermekeiket, akik közül többen sokkos állapotban vannak. Bőny polgármestere azt is elárulta már, hogy a sérült gyermeket megműtötték, az állapota jelenleg stabil.

Most újabb részletek derültek ki a támadásról, a Telexnek több gyermek is megszólalt, akik a szünet kezdetén már látták, hogy baj van.

"A tanárnő sikítva rohant ki a teremből, miközben mindenkit arra kért, fusson ki az osztályból"

- mondta a lapnak az egyik diák. Az elkövető lányt kiséé "furának" írták le, aki mostanában vérfarkasokat utánozott, illetve furcsa üzeneteket küldött Messengeren, majd egy idő után visszavonta azokat. "A megszúrt kislány testvére az osztálytársam, nagyon sírt, amikor megtudta, mi történt" - mondta egy negyedikes gyermek. 

Délelőtt a tankerületből pszichológusok jöttek az iskolához, a hírek szerint egy tanárnő is rosszul lett.

A késelést elkövető kislány anyja is megszólalt, aki kisírt szemekkel árulta el, hogy gyerekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, fel is jelentette a rendőrségen korábban, ahol eljárás indult. Külön is költöztek, de hétvégén ismét úgy érezte, hogy megfenyegette őt a férfi, ezért múlt szombaton rendőrt hívott. A nő szerint ez is szerepet játszhatott a kislány viselkedésében, aki korábban mosolygós volt, ám mára ez megváltozott.

"Ma reggel a lányom apja hívott, azt mondta a telefonba, hogy 'a lányod meszúrt valakit az iskolában'. Sokkot kaptam, ide siettem. Erősnek kell most lennem".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés