Hirdetés

Sokkoló részletek: halálra késeltek egy 70 éves tanárnőt

Nap Híre portré Nap Híre

A nyugdíjas tanárnőt egy bevásárlóközpontban gyilkolták meg, hatéves unokája szeme láttára. A 70 éves Vyleen White-t a mélygarázsban találták meg. 

A mentőket szombat este riasztották a támadás helyszínére, Brisbane délnyugati részére, miután egy nyugdíjas tanárnőt halálra késeltek. A mentők már nem tudták megmenteni az idős nőt, aki a helyszínen életét vesztette, hatéves unokája szeme láttára. 

A rendőrök  jelenleg négy férfit keresnek, köztük a feltételezett támadót, aki kapucnis pulcsit és orvosi maszkot viselt a támadás idején. A másik három személy valamilyen kapcsolatban áll a támadóval, ám ők nem voltak jelen a gyilkosság idején. Az ellopott autót később Springfield Lakes-ben találták meg, jelenleg vizsgálják rajta a nyomokat - írja a Bors.

Láttam egy hölgyet vértócsában fekve. Nem reagált, ezért hívtam mentőket. A nadrágja át volt ázva a vértől, de valószínűleg a vér a mellkasából származott

- mondta a szemtanú, aki elsőként a helyszínre ért. 

Kiderült az is, hogy az idős asszony általában egy másik bevásárlóközpontba szokott járni, ám ezúttal meggondolta magát. Lánya úgy véli, ha akkor nem választja az új helyszínt, édesanyja még ma is élhetne. White és férje néhány nappal a brutális gyilkosság után ünnepelték volna 50. házassági évfordulójukat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés