Hirdetés

Kerényi Miklós megtörte a csendet: ezért távozott az Operettszínháztól

Nap Híre portré Nap Híre

Kerényi Miklós Máté hosszú hallgatás után megtörte a csendet és elárulta, hogy miért hagyta ott az Operettszínházat. 

Ahogy arról annak idején a Naphíre.hu is beszámolt, Kerényi Miklós Máté az Instagram-oldalán közölte február közepén, hogy távozik az Operettszínházból, azonban a döntését konkrétan nem indokolta meg. A színművész tudatta azt is, hogy a jelenlegi évadot még végig játssza, de szeptemberből már a nézőknek és a kollégáinak is nélkülözniük kell majd – emlékeztet a Blikk

"Hetek, hónapok óta őrlődöm és vívódom, de végül azt nehéz döntést hoztam meg, hogy ez az évad lesz az utolsó, amit a Budapesti Operettszínházban töltök. Szeptembertől nem lépek fel erre a csodálatos színpadra, nem leszek a társulat tagja. Döntéseim okairól nem szeretnék beszélni, nyilvánvalóan egy ilyen horderejű lépés nem csupa jó dolog következménye. Mindezek ellenére azonban szeretnék csak a szépre és jóre emlékezni, azokról beszélni, illetve a jövőre koncentrálni, új célokat, kihívásokat keresni!" – írta akkor a bejegyzésében, ám a döntés okairól nem akart beszélni – egészen mostanáig. Az azóta a Madách Színházhoz igazoló színész úgy fogalmazott a helyzetről: 

"Ahhoz, hogy továbbra is kiegyensúlyozott hátteret tudjak biztosítani a családom számára, először a lelkemben kellett rendet tennem. Nem csúcsosodtak ki itthon a feszültségek, de nem is akartam megvárni, hogy eljussak arra a pontra, hogy hazahozzam azt a sok kétséget, depressziót és kétszínűséget, amit bent éreztem". 

A döntés előtt a 16 évvel fiatalabb párja véleményét is kikérte, aki mindenben támogatta őt. Aisha teljesen megértette a helyzetemet. Nagyon sokat beszélgettünk erről, mindenféle érvet és ellenérvet felhoztunk, vitatkoztunk saját magunkkal. Nagyon érdekes folyamat volt, együtt, vállvetve éltük át minden pillanatát – mesélte a színész. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés