Hirdetés

Ismét szent a béke? Kendall Jenner újra összejöhetett a volt pasijával

Nap Híre portré Nap Híre

A modell és a zenész kapcsolata tavaly ősszel ért véget, de a hírek szerint kibékültek és a szilvesztert is együtt töltötték.

Kendell Jenner és Bad Bunny kapcsolata a bennfentesek szerint a szakítások után új lendületet kapott, ugyanis a két sztár a szilvesztert már Barbadoson ünnepelte. A páros azonban a nyilvánosságot még kerüli, de a közeli ismerőseik szerint újra felélesztették a kapcsolatukat és sok időt töltenek együtt.

A modellhez közel álló források szerint Kendall és Bad Bunny szakításán senki sem lepődött meg, azon viszont igen, hogy ismét összemelegedtek. A kapcsolatukat egyelőre próbálják megvédeni, hogy másodszor már sikeresebbek legyenek. A hírek szerint a latin énekes próbálja visszahódítani a modellt, de nem akarják elkapkodi a dolgot - írja a Sassy.

Amikor Jenner és Bad Bunny együtt vakációztak a Karib-tengeren, hogy együtt üdvözöljék az új évet Barbadoson, a két jó barátjuk, Justin és Hailey Bieber is velük tartott. És bár titkolózni próbáltak, az Instagram-on megosztott hasonló tartalmaik végül lebuktatták őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés