Hirdetés

Kettős életet él Keleti Andrea, nem csak a tánccal keresi a pénzét

Nap Híre portré Nap Híre

Férjével ketten nem csak tánciskoláikkal foglalkoznak.

Keleti Andrea és férje a táncnak köszönhetik szerelmüket, és együtt összesen öt bajnokságot nyertek. Azóta saját tánciskoláikban csúcsosodott ki karrierjük, ám ezenfelül van még egy dolog, amibe belevágtak. A táncművész a Best magazinnak árulta el, mivel foglalkoznak férjével a tánc mellett.

"Álmodtunk egy merészet, és a tánciskolák mellett ma már wellnessutakat szervezünk: évente háromszor százfős társasággal indulunk útnak. Szentes is kihagyhatatlan úti cél, szeretjük megmutatni, mit is szeretünk ebben a városban annyira" - mondta.

Szentest megismerkedésük után nem sokkal fedezték fel, azóta pedig újra és újra visszatérnek, hiszen rengeteg emlék fűzi hozzá őket.

"A mi gyerekeink itt tanultak meg járni, görkorcsolyázni, teniszezni, kenuzni, nagyon kedves emlékek ezek is. Ráadásul az évtizedek alatt rengeteg barátra tettünk szert. Napközben strandolunk, SUP-olunk, biciklizünk, este pedig bulifőnökökké válunk Zolival. Nagyon élvezem, és ahogy a tánciskolába sem sajnáljuk az időnket és az energiánkat, ezekbe a programokba is beleadunk mindent"

- fogalmazott Keleti Andrea a Femina szemléje szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés