Hirdetés

Titkolják, de úgy tűnik, feszültség van Katalin hercegné és Kamilla királyné között

Nap Híre portré Nap Híre

Van, amiben a gyerekek nevelésével kapcsolatban nem értenek egyet.

Itt a nyár vége, ám a szünidő utolsó napjait még Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei is kiélvezik: a királyi család minden évben a skóciai Balmoralba vonul vissza, hogy kicsit elbújjanak a nyilvánosság elől, és pihenhessenek, így történt ez idén nyáron is. Királyi csemetének lenni persze nem egyszerű: már korábban is írtunk arról, hogy nekik is sok szabályt kell betartani, Wimbledonban például sokan György hercegért aggódtak, aki a hőségben is elegánsan volt felöltöztetve. 

Gyermeknevelési kérdésekben úgy tűnik, nincs mindig teljes egyetértés a családban: az Elle azt írja, bár Katalin hercegné mindig is közel állt Kamilla királynéhoz és Károly királyhoz, az elmúlt időszakban sejteni lehetett, hogy feszültség van közöttük. Ennek nem más az oka, mint a gyerekek: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. 

Katalin hercegné ugyanis tanácsért és támogatásért mindig először a saját családjához fordul. Tom Quinn író, aki gyakran ír a királyi családról, úgy látja, Middletonéknak nagyobb befolyása lehet erre, mert a királyi család túl formális.

"Azt hiszem, időnként van egy kis feszültség aközött, hogy ki látja a legtöbbet az unokákat. Katalin mindig Carole-hoz fog fordulni segítségért, útmutatásért, és csak összeülnek a gyerekekkel tréfálkodni, Kamilla és Károly csak ezután következhetnek"

– tette hozzá az író.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés