Hirdetés

Sokkoló hírek érkeztek a nagybeteg Katalin hercegné kezeléséről

Nap Híre portré Nap Híre

Váratlan módon megszólalt Katalin hercegné az állapotával kapcsolatban.

A walesi hercegnő a közleményben úgy fogalmazott, hogy jól halad a gyógyulás útján, azonban ahogy minden sorstársának, úgy neki is vannak jó és rossz napjai a kemoterápia miatt.

"A rossz napokon az ember gyengének és fáradtnak érzi magát, és kénytelen megengedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy éppen jól vagy"

- hangsúlyozta Katalin, amit a Telex idézett. A hercegné kezelése továbbra is folyamatban van, sőt a hírek szerint még hónapokig eltarthat. Hozzátette, azokon a napokon, amikor jól érzi magát, időt tud tölteni a számára fontos dolgokkal, és tud egy kicsit dolgozni is otthon. A hétvégén családjával részt vesz a III. Károly születésnapi ünnepségén, és reméli, hogy a nyáron elmehet néhány nyilvános rendezvényre, de tudja, hogy a nehezén még nincs túl.

"Tanulom, hogyan legyek türelmes, különösen a bizonytalansággal szemben. Minden napot úgy veszek, ahogyan jön, figyelek a testemre, és megengedem magamnak, hogy ennyi időt szánjak a gyógyulásra"

- írta Vilmos herceg felesége, majd végül úgy fogalmazott, hogy az elmúlt hónapokban elárasztotta őket a támogatás és a bátorítás, ami nagyon sokat segített neki és a családjának.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés