Hirdetés

Benzema visszatér a Real Madridhoz? Kitört a botrány a szaúdi klubjánál

Nap Híre portré Nap Híre

Benzema nem jelent meg az edzésen, így nem utazik el a szaúdi klubcsapatával a dubaji edzőtáborba. Az aranylabdás labdarúgó körül dagad a botrány, a spanyol sajtóban pedig az a hír kering, hogy a focista még a télen elhagyhatja az al-Ittihad együttesét és akár a Real Madridhoz is visszatérhet.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a 36 éves francia csatár tavaly nyáron távozott a Real Madridtól. Benzema 14 év után hagyta ott a spanyol csapatot, amellyel öt Bajnokok Ligáját is nyert. Csak úgy, mint Cristiano Ronaldo, Benzema is egy szaúdi csapatnál között ki, az al-Ittihad csapatánál, ahol az ősszel alapembernek számított, 24 mérkőzésen 15 gólt szerzett.

Az Origo azt írja, már korábban érezni lehetett Benzemán, hogy nem érzi jól magát Szaúd-ARábiában, és erre csak ráerősített, hogy a tavalyi év utolsó napjaiban, az al-Nasszr elleni vereséget követően törölte a 76 milliós követőtáborral rendelkező Instagram-fiókját.

A téli szünet után az al-Ittihad játékosainak pénteken kellett jelentkezniük a csapatnál, ám Karim Benzema nem jelent meg, ezért Marcelo Gallardo vezetőedző úgy döntött, hogy a francia támadó nem utazik el a csapattal vasárnap a dubaji edzőtáborba. A sajtóban pedig arról írnak, hogy a sztárjátékos már a tavalyi év utolsó napjaiban is hagyott ki edzéseket.

Állítólag Benzema még a télen vissza akar térni Európába. Úgy tűnik, lehet is erre lehetősége, ugyanis a korábbi csapatai közül a Real Madrid és a Lyon is ajánlatot tehet érte a napokban, de az angol Manchester United is érdeklődik iránta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés