Hirdetés

Kim Kardashian tönkretette Monroe 5 millió dollárt érő ruháját

 portré

A New York-i Met-gálán Kim Kardashian egy eredeti Marilyn Monroe ruhában vonult be. Egy szakértő szerint ennek most jóvátehetetlen következménye lett. Az előtte és utána fotók bizonyítják, hogy megsérült a ruha és hiányoznak róla a kristályok.

Az idei Met-gála vörös szőnyegén Kim Kardashian azzal dicsekedett, hogy 17 kilót kellett leadnia ahhoz, hogy Marilyn Monroe aranyruháját viselje. Végül sikerült felhúznia az anyagot a híres fenekére, de nem tudta becipzározni, így egy szőrmesállal takarta be.

De ez még nem minden. A Marilyn Monroe kollekciót nézve a figyelmes szemlélő ráébred, hogy a ruhát tönkretették. Hiányoznak vagy szálon lógnak a kristályok. Nézze meg itt, a videón.

A divatszakértőket lesújtotta Kardashian. Minek bérelte ki a 60 éves ruhát a gálaestre, ha nem tudott vigyázni rá. Végül is a ruha 10 millió dollárt ér, és rendkívül sérülékeny - írja  a people.com

A ruhát Monroe tette híressé: : Marilyn 1962-ben ezt viselte, amikor a "Happy Birthday Mr. President" című dalt énekelte John F. Kennedy akkori elnöknek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés