Hirdetés

Ledobta a bombát Kamilla királyné fia, elárulta az édesanyja legnagyobb titkát

Nap Híre portré Nap Híre

Nem csak Harry herceg írt könyvet a királyi családról, hanem Kamilla királyné fia, Tom is.

Tome Parker-Bowles azonban nem botránykönyvet, hanem legújabb szakácskönyvét jelentette meg, ami a "Főzés és a Korona: Királyi receptek Viktória királynőtől III. Károly királyig" címet kapta, a kötetben pedig bepillantást enged édesanyja és a mostohaapja, azaz a király étrendjébe is.

"Egyszerű, egészséges és mindig szezonális"

- írja a 49 éves Tom, és kiemelte, hogy a királyi család ételeit Mark Flanagan királyi séf készíti, aki szinte mindenhová elkíséri őket, hogy biztosítsa a friss, minőségi alapanyagokat.

Parker Bowles szerint Károly különösen ragaszkodik az általa hangoztatott elvekhez, mint például a szezonális alapanyagok használata, amelyek nagy része saját birtokairól származik. A király étrendjében bőségesen szerepelnek friss gyümölcsök, zöldségek, továbbá vad-, marha- és bárányhús is - írja a Blikk Rúzs

A könyvől az is kiderült, hogy III. Károly kihagyja az ebédet, ehelyett a délutáni teát részesíti előnyben, amit mindig öt órakor fogyaszt. Az asztalon ilyenkor gofri, keksz, macaron, pogácsa, valamint pirítósra sült buggyantott tojás, garnélarákos, lazacos és csirkés szendvicsek sorakoznak.

Ezzel szemben Kamilla nem hagyja ki az ebédet a fia írása szerint, ugyanakkor a könnyű ételeket, például a leveseket részesíti előnyben.

A családi vacsorák légköre pedig egészen más, mint a hivatalos gálavacsorák fénye és pompakeltése, melyek menüje "még mindig franciául van megírva".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés