Hirdetés

Sokkoló jelenet a Kálvinon: előkerült a bilincs

Nap Híre portré Nap Híre

Döbbenetes randevúról számolt be a Promotions

Egy fiatal nő számolt be a portálon arról, hogy milyen döbbenetesen alakult az első randevúja, miután kilépett egy hosszú kapcsolatból. A nő azt írta, a szakítás után csak a karrierjére koncentrált, ami rengeteg idejét felemésztette, végül pedig az internetes ismerkedés mellett döntött. Az elején senki sem fogta meg igazán, aztán egyszer csak szembejött vele Péter adatlapja. "Közös volt a szimpátia, beszélgetni kezdtünk és egy hihetetlenül udvarias és kedves embert ismertem meg a személyében" - írta a nő. 

Elmondása szerint két hétig beszélgettek, majd leegyeztették az első randit. A fiatal nő új ruhát vett magának, szépen kisminkelte magát és a haját is megcsinálta, ugyanis nagyon jó előérzete volt az esti találkozó végkimenetével kapcsolatban. "Nem tartom magam prűdnek, de nem szeretem amikor egy férfi túl korán hozakodik elő intim jellegű témákkal és nagyon tetszett, hogy Péternek sosem volt még csak obszcén kijelentése is" - jegyezte meg. 

A fiatal nő és Péter végül abban egyeztek meg, hogy egy Kálvin téri kis pubba mennek, mivel mindketten ismerik és szeretik azt a helyet, ugyanis valóbna romantikus és csendes hely, ahol jó beszélgetni. "Szeretek kicsit előbb érkezni a helyszínre, hogy én lássam meg belépni a srácot, illetve kicsit megnyugjak és körülnézzek a helyen. Ez most is így történt" - írta a nő. 

"Nagyjából 10 perc múlva egy sötét hajú, magas, barna szemű férfi lépett be, ingbe, farmerbe, hófehér cipőben és alig akartam elhinni, de ez a jóképű és sármos férfi bizony hozzám érkezett. Minden nőnek azonnal megakadt rajta a tekintete én pedig nagyon büszke voltam, mert ő csak körül pásztázott engem keresve és mikor meglátott, másra sem figyelve sietett hozzám. Kezet fogtunk, bemutatkoztunk, puszi-puszi" - mesélte, hozzátéve, hogy nagyon jó illata volt a férfinek, a hangjából pedig tudta, hogy belé is tudna szeretni. 

Ám ezután döbbenetes fordulatot vett a történet. Péter kikért egy kör italt, majd beszélgetni kezdtek. 

Nagyjából negyed órája tarthatott a dolog amikor Péter a mondat közepén a zsebébe nyúlt és kitett egy bilincset az asztalra, majd felém tolta. Én értetlenül néztem rá és mondta, hogy akár most is felteheti rám, hogy kicsit beizzítsuk az estét, mielőtt felmennék a lakására. Rémülten néztem rá és a kedves, mosolygós férfi hirtelen egy vicsorgó elmebetegnek tűnt

- mesélte a nő, aki azonnal hívta a barátnőjét, elmondta, hogy hol van és hogy azonnal jöjjön érte. 

Péter kedvessége hirtelen elmúlt, és még tett néhány megjegyzést arra, hogy nem csodálja, hogy a fiatal nő egyedül van, és bosszankodott azon, hogy mennyi időt vesztegett rá. Azt is hozzáfűzte, hogy nem látott még nőt ajándék miatt így kiakadni.

"Felálltam és otthagytam, a profilomat pedig mindenhonnan töröltem" - zárta a történetet a fiatal nő. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés