Hirdetés

Ezért nem tudhatja meg az ország, hogy K. Endre miért kapott elnöki kegyelmet

Nap Híre portré Nap Híre

K. Endre személyiségi jogai miatt nem derülhet ki, hogy miért kapott elnöki kegyelmet.

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció pert indított azért, hogy kiderüljön, miért kapott Novák Katalintól kegyelmet K. Endre, a bicskei pedofil igazgató segítője, aki elhallgattatta a szexuálisan zaklatott gyerekeket. A párt szombati közleményében közölte, az elsőfokú bírósági döntés szerint azért nem tudhatja meg az ország az igazat, mert a kért adatok bűnügyi személyes adatnak minősülnek.

A Demokratikus Koalíció szerint bicskanyitogató, hogy azt az embert, aki egy pedofil karjaiba lökte a bicskei gyerekeket, most a személyiségi jogaira hivatkozva mentegeti ez a velejéig romlott hatalom. Jogállam nincs, törvény előtti egyenlőség nincs, gyermekvédelem nincs, jogok megerőszakolt gyerekeknek nincsenek, de a fideszes pedofiloknak és segítőiknek természetesen vannak személyiségi jogaik. 

- írják a közleményben, hozzátéve, hogy a DK nem adja fel: "készülünk a másodfokra, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy elszámoltassuk a kegyelmi ügy minden felelősét!"

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, hogy hiába kavart hatalmas botrányt a kegyelmi ügy, a pedofilmosdató K. Endre képtelen leállni. A férfi ugyanis hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. Erről pedig lebuktató, rejtett kamerás felvétel is készült.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés