Hirdetés

Egyre durvább, ami K. Endréről kiderül: nem csak a kegyelem után kereste meg a bicskei áldozatot

Nap Híre portré Nap Híre

Arra kérte, írjon le egy olyan szöveget, amely az ártatlanságát igazolja. 

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, hogy hiába kavart hatalmas botrányt a kegyelmi ügy, a pedofilmosdató K. Endre képtelen leállni. A férfi ugyanis hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. Erről pedig lebuktató, rejtett kamerás felvétel is készült.

Az RTL.hu beszámolója szerint azonban K. Endre egyáltalán nem először próbálta meg elérni, hogy az áldozat tisztára mossa a nevét, a Házon kívül műsornak nyilatkozva a fiatal ugyanis elárulta, a volt igazgatóhelyettes még 2021-ben, a jogerős ítélete után kereste meg először, mielőtt börtönbe kellett vonulnia, és arra kérte, írjon le egy olyan szöveget, amely az ártatlanságát igazolja.  

A fiú beszámolója szerint ekkor egy hajléktalanszállón kereste fel a volt igazgatóhelyettes, és a papír megírásáért cserébe gyorsétterembe vitte, ételt vett neki és cigarettát édesanyjának.

A portál emlékeztetett, K. Endre két napja a Facebookon arról írt, hogy a nyilvánosság számára közzétehető, támogató nyilatkozatot kért a fiútól, mert első nyilatkozata szerinte nem volt egyértelmű, ezért pontosítani szerette volna.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés