Hirdetés

Kiderült a titok: Jürgen Klopp ezért hívta be az irodájába Szoboszlai Dominikot

Nap Híre portré Nap Híre

Készült egy hosszabb riportfilm Szoboszlai Dominikról, amelyben a sztárjátékos édesapja és a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is megszólalt. A filmből kiderült, hogy mit mondott Klopp Szoboszlainak, miután néhány mérkőzés után behívta magához az irodájába.

Klopp a filmben elárulta, hogy már akkor feltűnt neki a magyar játékos, amikor a Lipcse színeiben játszott a Liverpool ellen. Beszélgettek is, majd egy későbbi alkalommal Klopp azt mondta, szeretné, ha Szoboszlai hozzájuk igazolna - írja az atv.hu. Miután ez megtörtént, Szoboszlai szinte egyből beilleszkedett a csapatba, ami nem annyira megszokott, de őt az első napon elfogadták a csapattársai. 

Arra is fény derült, hogy Klopp néhány mérkőzés után behívta Dominikot az irodájába, és azt mondta neki: látjuk és tudjuk, hogy mire vagy képes, de nem kell mindent azonnal megmutatnod. Csak játssz, fejlődj és élvezd a játékot.

Szoboszlai pedig elárulta, hogy édesapját megkérte egy nagyon fontos dologra: ha azt látná rajta, hogy kezd megváltozni – a sikertől, a pénztől, vagy bármitől – adjon neki egy tockost, és emlékeztesse az eredeti céljaira.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés