Hirdetés

Klopp elárulta a Liverpool legnagyobb titkát

Nap Híre portré Nap Híre

A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgói egyenként és csapatként is bíznak magukban, Jürgen Klopp vezetőedző szerint ezért tudják sokszor megfordítani a mérkőzéseket, ha hátrányba kerülnek.

A Vörösök szerdán este, a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén 0-1-ről jöttek vissza, és nyertek 2-1-re. Minden sorozatot figyelembe véve a gárdának ebben a szezonban már hetedszer sikerült fordítania olyan meccsen, amelyen 1-0-ás hátrányba került.

Ahhoz, hogy meg tudj fordítani egy mérkőzést, először is minőség kell. De természetesen hitre is szükséged van, tehát összeségében a mentalitás az, ami döntő

 - mondta Klopp a szerdai találkozó után, írja az MTI.

"Ebben a szezonban ez nálunk működik. Pedig sok nehézséggel kell megküzdenünk, és senki sem tudta, erre hogyan fogunk reagálni. Ezt nem lehet tervezni, erre nem lehet készülni, ez csak történik" - tette hozzá a német szakember.

A fiúk megcsinálták a Bournemouth ellen, a Newcastle ellen idegenben, nagyon sokszor... Most is sok a sérültünk, de nem keresünk kifogásokat, persze sokat kell cserélnünk

 - fogalmazott Klopp.

A szerdai kupatalálkozón is egy cserejátékos, Cody Gakpo szerezte a győztes gólt, ebben a szezonban már 30. alkalommal fordult elő, hogy egy kispadról beállt futballista vállalt oroszlánrészt egy találatban, a Liverpool ezzel toronymagasan listavezető a Premier League-klubok között.

A bajnokságban éllovas Liverpool a PL-ben legközelebb január 21-én lép pályára, amikor Kerkez Milos csapatához, a Bournemouth-hoz látogat.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai combsérüléssel küzd, ezért nem lépett pályára a szerdai, liverpooli kupameccsen. Arról is beszámoltunk, hogy nehéz helyzetben van most Szoboszlai csapata, ugyanis rengeteg sztárjátékos hiányzik most a keretből. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés