Hirdetés

Megszólalt Jon Bon Jovi, ezt gondolja a fia esküvőjéről

Nap Híre portré Nap Híre

A rocksztár megszólalt a két héttel ezelőtti nagy napról, amikor is a fia elvette a Netflix üdvöskéjét, Millie Bobby Brown-t.

A legendás rockzenész huszonkét éves fia, Jake Bongiovi egy évvel a lánykérés után titokban feleségül vette a Stranger Things húszéves színésznőjét, Millie Bobby Brownt. A fiatal pár 2021-ben kezdett randizni, a boldogító igent pedig két héttel ezelőtt a legközelebbi barátaik és családtagjaik előtt mondták ki egy, az Egyesült Államokban tartott, meghitt ceremónián – írja a Blikk

A hírek szerint még idén egy nagyobb lagzit is terveznek. A fia házasságával kapcsolatban végre megtörte a csendet a rocksztár apuka, aki egy tévéinterjúban erősítette meg a híreket. A Bon Jovi frontembere „abszolút fantasztikusnak” nevezte az ifjú párt, a színésznőt pedig gyönyörű araként írta le, majd némi betekintést engedett a titkos ceremóniába is.

"Ez egy nagyon kicsi, családias esküvő volt. A menyasszony gyönyörű volt, Jake pedig olyan boldog, amilyen csak lehet" – fogalmazott a nagy napról a One Show-ban a 62 éves Jon Bon Jovi. Jon korábban megvédte Millie és Jake gyorsan bimbózó kapcsolatát, mondván, a saját románcára emlékeztette a feleségével, Dorotheával, akit még gyermekként ismert meg. A pár – akinek azóta négy közös gyermeke született – hamarosan már a 35. házassági évfordulót ünnepli.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés