Hirdetés

Friss hírek érkeztek Joe Bidenről, de nem azok, amire sokan várnak

Nap Híre portré Nap Híre

Az amerikai elnök a legfrissebb hírek szerint továbbra is hajthatatlan, még mindig úgy látja, hogy ő a legesélyesebb arra, hogy legyőzze Donald Trumpot a novemberi elnökválasztáson. És bár sokan a visszalépéséért imátkoznak, Biden nem adja meg magát.

Joe Biden alig várja, hogy a jövő héten visszatérhessen a kampányba a koronavírus-fertőzés miatti otthoni karanténjából. A kampányfőnöke is megszólalt a jelenlegi elnöknek, aki továbbra is azt hangsúlyozza, hogy az elnök elkötelezettebb, mint valaha és ő a legjobb Trump ellen.

Ezek alapján pedig arra lehet következtetni, hogy Joe Bidennek esze ágában sincs visszalépni, még annak ellenére sem, hogy óriási nyomás van rajta.

Pénteken több demokrata kongresszusi képviselő is nyilvánosan szólította fel Bident, hogy a jelöltségét adja át egy másik demokratának, mellettük pedig így tett két szenátor is - írja a 444.hu.

Idáig összesen nagyjából negyven kongresszusi képviselő kérte nyilvánosan Biden visszalépését, nem nyilvánosan pedig állítólag a 80 százalékuk ezt szeretné.

Az elnökhöz kezeli források a New York Timesnak azt nyilatkozták, hogy Biden péntekig nem gondolta meg magát, nem akar visszalépni, bár közben állítólag egyre inkább elfogadja, hogy nem biztos, hogy képes lesz megtartani a jelöltséget.

Egy név nélküli forrás pedig azt mondta, hogy Biden jelenleg is dügösen várja a gyógyulását, miközben úgy látja, hogy a szivárogtatásokat összehangolva szervezik ellene, hogy rábírják a visszalépésre. A fő szervezőnek Nancy Pelosit, a képviselőház volt elnökét tartja, de mellette Barack Obamára is mérges a hírek szerint, aki szerinte a háttérben irányítja az ellene folyó hadjáratot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés