Hirdetés

Rendkívüli hír: kritikus állapotban van a TV2 sztárja egy borzalmas autóbaleset után

Nap Híre portré Nap Híre

Bogdányi Titanilla imára kérte a követőit a sérültekért. A Jóban Rosszban sorozat színésznőjéről és kisfiáról van szó, akiknek nevét nem árulta el a színésznő.

A Blikk megtudta: a baleset pénteken, Alsónémediben történt. A 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, mikor megtörtént a baj. A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben a Haraszti útra, amelyen épp akkor, hatalmas sebességgel száguldott egy BMW. 

A BMW sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, a színésznő és kisfia a roncsba szorult. A BMW-ben állítólag egy 18 és egy 21 éves fiatal utazott, ők maguk szálltak ki a kocsiból, de a kiérkező mentők kórházba vitték őket, csakúgy, mint a súlyos állapotban lévő színésznőt és kisfiát.

Az Országos Mentőszolgálat a Blikk kérdéseire ezt válaszolta a baleset helyszínén történt beavatkozás kapcsán: "Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban. További két fiatal férfit végtagsérülésekkel, helyszíni ellátást követően szintén kórházba szállítottunk. A sérültek állapotáról a kórházba szállítást követően nincs tudomásunk."

A balesetet egy arra haladó autós kocsijának fedélzeti kamerája vette fel és a Tények hozta le, nem említve, hogy a Jóban Rosszban színésznője és gyermeke szenvedett balesetet. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés