Hirdetés

Nem sokon múlt a Marvel-sztár élete: "Hálás vagyok, hogy volt miért élnem"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jeremy Renner, a Marvel-filmek színésze elmondta, a tudat, hogy "sok mindenért kell küzdenie", ez segített neki túlélni az egy évvel ezelőtti balesetének utóhatásait.

Mint ismert, kritikus állapotban szállították kórházba az 52 éves színészt, miután 2022 szilveszterén véletlenül elgázolta a saját hókotrója. Jeremy Renner egy évvel a tragédiát követően azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy "Annyira hálás vagyok, hogy annyi mindenem volt, amiért élhettem. Van egy óriási családom és egy 10 éves lányom", éppen ezért a baleset után egyetlen lehetősége volt az elmondása szerint, mégpedig az, hogy meggyógyuljon.

Csalódást okoztam volna, és nagyon sok ember életét elrontottam volna, ha meghalok

- jelentette ki a sztár, aki hozzátette, elég makacs, sok mindenkért meg kellett küzdenie, de a gyógyulás volt az egyetlen cél, ami az elmúlt egy évben a fejében járt.

A lap felidézte, hogy 2022 szilveszter napján az Egyesült Államok több államára is heves havazás csapott le, Renner pedig aznap a hókotrójával ment, hogy kimentse az unokaöccsét, aki a háza környékén elakadt a hóban. Az autót sikeresen ki is mentette, ám a szán hirtelen megmozdult és amikor Renner megpróbálta megállítani, akkor a jármű elgázolta. Több mint 30 csontja eltört a baleset során.

A színészt a nevadai Renóban lévő kórházba szállították, és napokon keresztül az intenzív osztályon ápolták.

Most a CNN-nek elárulta azt is, hogy a balesettel "szegény unokaöccsének" is hatalmas traumát okozott, aki végignézte, ahogy a hókotró elgázolja. "Olyan dolgokat látott, amelyeket soha többé nem fog tudni elfelejteni. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az én gyógyulásom neki is gyógyulás". 

Renner nemrég visszatért abba a kórházba is, ahol hosszú heteken keresztül kezelték, és köszönetet mondott a személyzetnek. "Meglátogattam a szuperhősöket, az elsősegélynyújtókat a Renown kórházban" - írta a közösségi oldalán, majd hozzátette: "Tisztelettel adózom nekik [...], köszönöm nektek [...]. Örökké hálával tartozom nektek".

Az interjú végén a sztár elárulta azt is, most már úgy érzi, készen áll arra, hogy visszatérjen a munkába is. "Azt hiszem elég erős vagyok, de majd meglátjuk. Egy hét múlva forgatni kezdek, és mindent megteszek majd, hogy a lehető legjobban legyek".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés