Hirdetés

Itt a vége: hivatalosan is beadta a válópert a sztárpár

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan hivatalosan is véget ér Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága! A Daily Mail információi szerint ugyanis a hollywoodi álompár már mindenben megegyezett a válásukkal kapcsolatban.

Az elmúlt hetekben a színész minden holmiját elvitte közös otthonukból, és már vásárolt magának egy 20,5 millió dolláros (75 milliárd forintos) luxusvillát is Los Angelesben. A döntésük hamarosan hivatalossá válik, mivel már alá is írták a válási papírokat, és csak a megfelelő időpontot várják a papírok benyújtására és a hivatalos bejelentésre – írja a Blikk

Bár az énekesnő és a sármos színész az elmúlt hetekben tett egy utolsó kísérletet is házasságuk megmentésére, ám miután ez kudarcot vallott, most már egészen biztos, hogy a válás útjára lépnek, ráadásul ha hihetünk a sztárokhoz közeli forrásoknak, akik a Daily Mailnek nyilatkoztak, akkor már csak pár lépés van hátra ahhoz, hogy közös életük hivatalosan is véget érjen.

"Egy hónapja véglegesítették a válási papírokat, de a megfelelő időpontra várnak, hogy beadják őket" – fogalmazott egy a színészpárhoz közel álló forrás, aki szerint Lopez és Affleck egy közös nyilatkozatban fognak majd házasságuk végéről beszámolni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés