Hirdetés

“Biszexuális vagyok” - kiszivárgott videó után vallott a ketrecharcos

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A 25 éves amerikai Jeff Molina az első aktív férfi UFC-harcos, aki nyíltan vállalja biszexualitását.

Jeff Molina
Jeff Molina Instagram/Jeff Molina

Molina, aki 2021-ben debütált az UFC-ben, az első aktív férfi UFC-harcos, aki nyilvánosan kijelentette, hogy nem heteroszexuális. Igaz, nem önszántából tette meg a vallomását, ugyanis a férfi biszexualitása egy csütörtökön kiszivárgott privát videóból derült ki.

“Nem így akartam, hogy kiderüljön, de elvették tőlem a lehetőséget, hogy akkor tegyem meg a bejelentést, amikor készen állok rá” - írta Molina a közösségi oldalán.

“Egész életemben lányokkal randevúztam és elnyomtam azokat az érzéseket, amelyek bennem voltak a gimnáziumban, a birkózócsapatban, a főiskola alatt az MMA-t folytatva és még azután is, hogy megvalósítottam az álmaim egy részét és bekerültem az UFC-be” - írta Molina Twitteren.

Molina, aki mindhárom UFC-mérkőzését megnyerte, egy különleges, Pride-ot támogató UFC-felszerelést viselt a Zhalgas Zhumagulov elleni 2022-es győzelme során, durva támadásokat kapott a közösségi médiában.

Jelenleg fel van függesztve egy fogadási rendszerben játszott állítólagos szerepe miatt.

"Azt szerettem volna, hogy a képességeimről beszéljenek arról, arról, aminek életem utolsó 11 évét szenteltem, és nem a ‘bi UFC-harcosról’, amelyet biztos vagyok benne, hogy ‘meleg UFC-harcosnak’ mondanának” - tette hozzá Molina.

“Bármennyire is sokan gyűlölnek, ugyanannyi támogatás kapok” - idézi az UFC-harcos szavait a BBC.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés