Hirdetés

Először beszélt a rejtélyes betegségéről az Oscar-díjas szupersztár, sokkoló részleteket árult el

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jamie Foxx még mindig nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mi miatt szorult tavaly intenzív kórházi kezelésre, de egy videón rögzített találkozás során több részletet is megosztott ezzel az ijesztő esettel kapcsolatban.

Az Oscar-díjas színész 2023 áprilisában került kórházba egészségügyi probléma miatt, miközben a "Back in Action" című filmjét forgatta a Netflix számára Atlantában.

A TikTok-ra a héten feltöltött videóban Foxx egy ismeretlen csoportnak elmondja, hogy 2023. április 11-én "nagyon fájt a feje". Emlékszik, hogy megkérte a barátját, hogy adjon neki egy Advilt, majd "20 napra eltűntem" - írja a CNN.

"Nem emlékszem semmire"

 - mondta a videóban, amelyet június 29-én rögzítettek Phoenixben. Foxx a felvételen tovább magyarázta, hogy a húga és a lánya elvitte egy orvoshoz, aki kortizoninjekciót adott neki. Egy másik orvos azt mondta neki, hogy "valami történik ott fent" - mondta Foxx, miközben a fejére mutatott.

"Nem mondom ki a kamerák előtt" - tette hozzá. A sztár köztudottan óvatos a magánéletét illetően, és egy évvel ezelőtt teljesen eltűnt a rivaldafényből, miután lánya, Corinne Foxx akkor "orvosi komplikációként" emlegette a betegségét a közösségi médiában.

A sztár tavaly júliusban kifejtette, hogy azért döntött úgy, hogy nem hoz nyilvánosságra több információt, mert nem akarta, hogy a nyilvánosság "így lásson engem".

"Azt akarom, hogy nevetve lássanak, jól érezzem magam, bulizzak, viccelődjek, filmet, tévéműsort csináljak. Nem akartam, hogy úgy lássatok, hogy csövek lógnak ki belőlem, és próbálom kitalálni, hogy túlélem-e" - fogalmazott egy akkoriban az Instagramra feltöltött videóban, hozzátéve, hogy úgy érzi, "a pokolba ment és visszatért".

Foxx 2023 augusztusában újabb részleteket osztott meg az egészségügyi állapotával kapcsolatban a közösségi oldalán. "Egy olyan embert látnak, aki hálás... végre kezdem magaménak érezni..." - írta akkor. "Ez egy váratlan, sötét utazás volt... de már látom a fényt".

A továbbiakban azt mondta, hogy "hálás mindenkinek, aki f éelkereste és jókívánságokat, imákat küldött".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés