Hirdetés

Eljött a nap: Jákob Zolitól megkérdezték, nem szégyelli-e magát

Nap Híre portré Nap Híre

Jákob Zoltánt sokan nagyon szeretik, sokan azonban elítélik amiatt, hogy civil üzletemberből médiaszereplő lett és részt vett a párkereső műsorban.

Felföldi József üzletember, zenei producer, motivációs író és filantróp sem érti, a milliárdosnak miért kellett elvállalnia A Nagy Ő-t és celebkedésre adnia a fejét, ha annyi minden más jót is tehetne, hiszen megtehetné. Éppen emiatt nyilvánosan kérdezte meg Jákob Zolitól, hogy nem szégyelli-e magát - szúrta ki a Blikkrúzs

Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül Neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?  Ugyan én nem szerepelek olyan előkelő helyen a magyar milliárdosok listáján, mint Te, de azért tudom, milyen egyedülálló, kellemes megjelenésű, komoly egzisztenciájú, ismert vállalkozónak lenni, s azt az alapvető tényt le kell fektetnem, hogy ilyen paraméterekkel nincs gondja az embernek a társkereséssel. Nem kell ahhoz semmiféle társkereső műsor, hogy egy magadfajta férfi bármilyen, számára mindenféle szempontból alkalmas párt találjon! Ebben egészen biztos vagyok.

Na de akkor miért mentél? 

- szegezte Jákobnak a kérdést Felföldi. 

Felföldi úgy folytatta a bejegyzést: "Tudod, ha azt szeretnéd, hogy többen ismerjenek, akkor lehetnének a vállalkozásodnak országos vagy nemzetközi jótékonysági programjai! Kiállhatnál egy jó ügyért, például a nők elleni erőszak felszámolása, az esélyegyenlőség megteremtése vagy akár a mellrák elleni küzdelem egy-egy olyan remek kezdeményezés lehet, ami tökéletesen passzolna a profilodba, ha már a nők millióira támaszkodva lettél az, aki ma vagy. Erre mondják, hogy annak, akinek bő kézzel mért az Isten, tudnia kell visszafelé is adni."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés