Hirdetés

Ittas nő támadt rá egy házaspárra az otthonuk bejáratában, durván bántalmazta őket

Nap Híre portré Nap Híre

A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó nővel szemben, aki - többek között - egy üvegszilánkokkal teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt.

A vádirat lényege szerint a vádlott 2023 augusztusában, az utcán felfigyelt a sértetti házaspárra, akiket ittasan szidalmazni kezdett. Mivel a vádlott a szidalmazással akkor sem hagyott fel, amikor a sértettek a társasházi otthonuk kapuján már bementek, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki előbb ököllel, majd a hátizsákkal ütötte a sértettet. A vádlott hátizsákjában egy üveg bontatlan bor is volt, ami az ütések hatására eltörött, és karcolásos sérüléseket okozott a férfinak.

A férje bántalmazását látva a feleség igyekezett segíteni neki, de az elkövető őt is megtámadta, és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta. A nő a garázda jellegű cselekményét még a rendőrök értesítése után is folytatta. A sértettektől eltávolodva, továbbra is szitkozódva legalább egy gépjárművet megrúgott, míg egy másik gépjárműnek a motorháztetőjére felfeküdt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés