Hirdetés

Itt a fordulat: Dobos Evelint kiengedték a kórházból, ma este összecsap Berki Mazsival

 portré

A Sztárbox női döntőse a héten került kórházba, miután elkapott egy fertőzést. Kétséges volt, hogy vállalja-e a döntőt, ám úgy tűnik, ma este összecsap Berki Mazsival.

Amint arról a Naphire.hu elsőként beszámolt, a héten rosszul lett a Sztárbox női döntőse, Dobos Evelin. Előzőleg Berki Mazsi és Dobos Evelin került be az RTL Sztárbox című műsorának női könnyűsúlyú döntőjébe. Mindkét sztár már javában készül a vasárnapi megmérettetésre, ugyanis nagyon szeretnék mindketten megszerezni azt a bizonyos bajnoki övet. A héten azonban úgy nézett ki, hogy akár a meccs is elmaradhat, mivel Dobos Evelin drámai hírt közölt az Instagram-oldalán a követőivel.

"Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni. Küldjetek erőt" - írta Evelin pénteken.

Ám az rtl.hu vasárnap reggeli beszámolója szerint Evelin nemcsak elhagyta a kórházat, hanem készen is áll a Berki Mazsi elleni döntőre.

Evelin az rtl.hu-nak azt mondta, a péntek éjszakát már otthon töltötte, és köszöni, jól van. "Szombat este elmentem az edzőmhöz, Dobrádi Zsolthoz, hogy megnézzük, mennyire bírom a terhelést. Az edzés nagyon jól ment. Kijelenthetem, hogy képes vagyok 100 százalékos teljesítményt nyújtani. Nagyon szeretnék győzni, és mindent meg fogok tenni ennek érdekében."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés