Hirdetés

Itt a bejelentés: Rokker Zsolti lebontja az Orbán-rendszert

Nap Híre portré Nap Híre

A Momentum pénteken egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Erdei Sándor Zsolt, azaz Rokker Zsolti a párt színeiben folytatja a politizálást.

Erdei az eseményen kiemelte, hogy a Momentum színeiben is "az orbáni rezsim lebontásáért dolgozik majd”, és azért, hogy "Miskolc egy jól élhető város legyen". Hozzátette, 

azt gondolom, hogy a Momentum egy fejlődőképes, fiatalos lendületű párt, amelyet a támogatottsága is mutat. Én úgy gondolom, hogy jó lesz ehhez a családhoz tartozni, örülök annak, hogy a Momentummal közös utunk most elkezdődik.

A humoristából lett politikus 2018-ban függetlenként, de az ellenzéki pártok támogatásával indult a miskolci időközi önkormányzati választáson, ahol alulmaradt a Fidesz jelöltjével, Nagy Ákossal szemben. 2021-ben a Jobbik jelöltje volt az ellenzéki előválasztáson a sátoraljaújhelyi körzetben, itt nyerni is tudott, épp a momentumos jelölt, Berger Zsolttal szemben. Ennek fényében a 2022-es országgyűlési választásokon is indult, ott azonban már vereséget szenvedett a fideszes Hörcsik Richárdtól. Hörcsik a szavazatok 60,6 százalékát szerezte meg tavaly áprilisban, míg Erdeire 29,9 százalék voksolt - írja a 24.hu.

Erdei a sajtótájékoztatón egyébként elárulta azt is, hogy továbbra is tagja marad Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalomának, mivel a két tagság nem zárja ki egymást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés