Hirdetés

Elszabadult a pokol az iskolában: Tüzet nyitott a nyolcadikos iskoláslány

Nap Híre portré Nap Híre

Tüzet nyitott egy brjanszki gimnáziumban egy iskoláslány, majd végzett önmagával - közölte csütörtökön a TASZSZ hírügynökséggel az orosz belügyminisztérium területileg felelős sajtószolgálata.

A brjasznki polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a rettenetes ámokfutásnak két halálos áldozata volt, közül az egyik valószínűleg maga a nyolcadik osztályos elkövető. A belügyminisztérium előbb három, aztán öt sérültről adott ki tájékoztatást. A RIA Novosztyi hírügynökség szerint a sebesültek fiatalkorúak, egyikük állapota súlyos - adta hírül az MTI. 

A brjanszki 5. számú gimnáziumban megkezdődött a helyszínelés, az iskolát körülzárták. A tanulókat felnőttek kíséretében hazaengedték.

Mint azt a naphire.hu is megírta, nemrégiben egy dél-ohiói bevásárlóközpontban tört ki a pánik, miután egy amerikai nő kétéves kisfia kirántott egy pisztolyt az anyja táskájából, majd véletlenül el is sütötte. A beszámolók szerint a Taurus 9 mm-es fegyver lövedéke az üzlet mennyezetébe csapódott, a gyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett a homlokán. A rendőrség az édesanya nevét nem hozták nyilvánosságra, ám azt közölték, hogy őrizetbe vették és a gyermek veszélyeztetésével vádolják. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés