Hirdetés

Legfrissebb videóján senki nem ismeri fel Isaurát Rabszolgasorsból - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Fiatalon, alig 19 évesen ismerte meg a világ a sorozatnak köszönhetően, azóta pedig 47 év repült el. Lucélia Santost a rajongói is nehezen ismernék fel.

A világ nyolcvan országát hódította meg az 1976-ban bemutatott Rabszolgasors című sorozat, aminek a főszereplője egy fiatal rabszolgalány, Isaura volt. Magyarországon tíz évvel később, 1986-ban került csak képernyőre, de akkora siker lett, hogy amikor vetítették, gyakorlatilag kiürültek az utcák is. Az Isaurát alakító Lucélia Santos alig egy évvel később, 1987-ben Magyarországra is érkezett, amikor pedig leszállt a repülőgépről, szakadt a hókisl, a kislánya pedig rohangálva kapkodta be a hópelyheket, mert sosem látott ilyet és azt hitte, fagyi.

Azóta egy másik emlékezetes történet is él a köztudatban a rabszolgalány látogatásával kapcsolatban: állítólag ugyanis anno a magyarok gyűjtést is szerveztek Isaura felszabadítására. Azóta erről kiderült, csak néhány halasi csipkegyári dolgozó asszony ajánlott fel pénzt, amikor Lucélia Santos üzemlátogatásra ment hozzájuk. S hogy mi történt vele azóta? A színésznő a 70-es és 80-as években volt a legaktívabb, utolsó szerepét az internetes bejegyzések alapján 2006-ban kapta. Azóta leginkább csak a közösségi oldalán bukkan fel.

S míg 47 éve az egész világot meghódította, 2023-ban ez már “csak” 140 ezer Instagram-követőt jelent. Két-három naponta oszt meg friss tartalmakat, szívének kedves történeteket, képeket, igaz, a legfrissebbeken már csak kevesen ismernék fel az egykori rabszolgalányt. A napokban a 66-ot tölti már be: Isten éltessen, Isaura!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés