Hirdetés

Csak erős idegzetűeknek: egy piton nyomrában bukkantak rá az eltűnt nő holttestére – fotók

Nap Híre portré Nap Híre

Szörnyű tragédia történt Indonéziában: épp piacról tartott hazafele egy nő, amikor nyoma veszett. A holttestét később egy piton nyomrából vágták ki. 

Egy négygyermekes édesanya, Farida épp a kalempangai piacról tartott hazafele csütörtök délelőtt, amikor nyomtalanul eltűnt. Senki nem is sejtette, hogy mi történhetett, ezért miután nem ment haza, még aznap éjszaka keresni kezdték. A falu többi lakójával együtt vizsgálták át a települést szegélyező dzsungelt, és megdöbbentő felfedezést tettek. Egy több mint 6 méter hosszú pitont találtak ugyanis az aljnövényzetben, aminek hatalmas volt a hasa. A legrosszabbtól tartva vágták fel az állat gyomrát. – írja a Bors

Amikor az eltűnt nő férje, Noni felvágta az állat gyomrát, beigazolódott a legnagyobb félelmük: a kígyó egészben lenyelte a nőt. Az asszony életét azonban nem lehetett megmenteni, mert az állat előbb megharapta és megfojtotta, utána nyelte csak le. Az esetről a Metro magazin számolt be, aki szeretné megtekinteni a rendkívül felkavaró képeket, ide kattintva megteheti. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés