Hirdetés

III. Károly nem akar békülni, látni sem akarja Harry herceget

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceg a hét elején váratlanul az Egyesült Királyságba látogatott, hogy részt vegyen egy bírósági tárgyaláson. A látogatásról a királyi család is csak akkor értesült, amikor megjelentek az első képek a sussexi hercegről a médiában.

II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi temetése óta ez az első alkalom, hogy Harry Londonba utazott, ráadásul nem egyedül, ugyanis a hírek szerint felesége, Meghan Markle és gyermekeik is vele tartottak. Harry hercegnek most alkalma lehetne, hogy találkozzon apjával azaz a királlyal még a május eleji koronázása előtt, ám az uralkodót hidegen hagyja fia érkezése.

Állítólag Harry felkereste az apját, ám a Buckingham-palotából meglepő választ kapott: a király túl elfoglalt ahhoz, hogy a találkozó létrejöhessen - írja a Glamour. A király jelenleg highgrove-i otthonában dolgozik, majd szerdán Kamilla királynéval háromnapos németországi utazásra indulnak. Vilmos herceg, Katalin hercegné és három gyermekük szintén nem tartózkodnak windsori otthonukban. 

Az még mindig kérdéses, hogy Harryék jelen lesznek-e a király május 6-ai koronázásán, ám ezek után talán senki sem lepődne meg azon, ha inkább Kaliforniából, a televízión keresztül követnék a történelmi eseményt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés