Hirdetés

Igazi világsztár lett Harry herceg és Meghan Markle kislányának a keresztapja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hercegi pár hosszú hónapokon keresztül Tyler Perry egyik ingatlanjában lakott, miután Nagy-Britanniából az Egyesült Államokba költöztek. Ez idő alatt pedig szoros kapcsolatot alakítottak ki a színésszel.

Folyamatosan érkeznek a hírek a sussexi hercegi párról, miután a netflixes dokumentumsorozatuknak a második része is megjelent. Olyan közel engedték magukhoz a kamerákat, amire korábban még soha nem voltpélda. Sőt, az is kiderült, hogy kit választottak másodszülött gyermekük, a kis Lilibet Diana keresztapjának.

Ezt a megtisztelő feladatot Tyler Perry színész-rendezőre bízta a pár.

Tyler Perry, illetve Harry herceg és Meghan Markle ismertsége azokra az időkre nyúlik vissza, amikor Los Angelesbe költöztek. Perry ugyanis ekkor felajánlotta nekik, hogy lakhatnak az egyik házában, ezzel elkerülve a sajtóérdeklődést. Igaz, akkor nem igazán ismerték még egymást, de Harryék örültek a baráti fogadtatásnak és éltek a színész által ajánlott lehetőséggel. A hosszú hónapok alatt pedig igazán szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttük - írja a 24.hu.

Tyler Perry
Tyler Perry

Később Meghan és Harry felhívta őt, hogy beszélni szeretnének vele valamiről, ekkor árulták el, hogy szeretnék, ha ő lenne Lili keresztapja.

Volt egy perc, mire megértettem, mit szeretnének. De tudtam, hogy ez megtiszteltetés

- nyilatkozta a napokban a hollywoodi filmes mogul.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés