Hirdetés

"Szívesen hazudtak, hogy a bátyámat védjék" - durván kiakadt Harry herceg

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nagyon úgy néz ki, hogy nem mostanában fog megszűnni a mosolyszünet Harry herceg és a családja között. A "száműzött" herceg lerántotta a leplet a bátyja ügyeiről a Netflixen bemutatott Harry & Meghan című dokumentumsorozatban.

Mint ismert, a múlt héten mutatták be sussexi hercegi pár Netflixes sorozatát, amire napok óta hatalmas figyelem irányul. Igaz, még csak három rész jelent meg, de ezekben is izgalmas információkat osztottak meg az életükről, a következő három rész pedig december 15-én érkezik a streamingszolgáltató oldalára.

Az első három rész inkább Harry és Meghan Markle kapcsolatára koncentrált, a következő három részben azonban a herceg az előzetesek szerint durván nekimegy a családtagjainak és leleplezi őket - írja a Promotions.

Vilmos és Harry herceg
Vilmos és Harry herceg

Szívesen hazudtak, hogy a bátyámat védjék. A mi védelmünk érdekében soha nem voltak hajlandóak az igazat mondani

- mondta Harry herceg sejtelmesen a testvéréről, Vilmos hercegről az előzetesben, azonban egyelőre nem derült ki, hogy mire is gondolt. Majd Meghan a következő gondolatot fűzte férjééhez: "nemcsak a farkasok elé dobtak, hanem meg is etettek velük" - utalva arra, hogy a brit bulvársajtó milyen lejáratóhadjáratot indított ellene.

Az előzetest Tom Bowen királyi szakértő is látta, aki kíméletlenül elítélte Harry-t, sőt odáig ment, hogy kijelentette, szerint az édesanyja, Diana hercegné elborzadna a legkisebb fia hűtlenségén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés