Hirdetés

Kiadták a figyelmeztetést, óriási veszély leselkedik a magyarokra

Nap Híre portré Nap Híre

Öt vármegyében nagyon rossz lesz a helyzet, térképen mutatjuk, hol kell vigyázni!

Már korábban írtunk arról, hogy szilveszterkor akár 14 fok is lehet az ország egyes részein az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Ez nem meglepő, hiszen karácsony második napján például átlagosan 9,6 Celsius-fokkal volt melegebb az ilyenkor szokásosnál. 

A mai nap első felében fokozatosan javulnak a látási viszonyok, de északkeleten lesznek olyan területek, ahol csak lassan oszlik fel a ködtakaró. Délutánra viszont az ország legnagyobb részén gyengén felhős, napos idő lesz a jellemző - írja előrejelzésében a met.hu

Számottevő csapadék nem várható, de a ködös részeken szitálás előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, a tartósabban borult, ködös részeken ennél hűvösebb lesz. Késő estére 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kiadták a figyelmeztetést

Hivatkozás másolása

Az éjjel képződött köd a legtöbb helyen feloszlik, de maradhatnak területek főleg északkeleten és az Észak-Alföldön, ahol még napközben is korlátozott látási viszonyokra lehet számítani. A fagypont alatti ködös területeken ónos szitálás előfordulhat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés