Hirdetés

Ránk szakad az ég, szinte az egész országra kiadták a riasztást

Nap Híre portré Nap Híre

Napközben több órára kisüt majd a nap, de többfelé záporokra, zivatarokra kell számítani.

A HungaroMet előrejelzése szerint szerdán a déli óráktól nyugat, délnyugat felől csökken a felhőzet - késő délután, estefelé az északkeleti megyékben is -, az ország nagy részén több órára kisüt a nap. 

Elszórtan zápor, zivatar kialakulhat, majd estefelé a legtöbb helyen megszűnik a csapadék. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon helyenként megélénkül, zivatar környékén erős vagy viharos széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között alakul, az Északi-középhegységben lesz a hűvösebb. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

A veszélyjelzés szerint ma helyenként zivatarok is kialakulhatnak elsősorban délután, este a középső, északi, illetve keleti országrészben. Zivatar környezetében viharos (60-75 km/h) széllökés előfordulhat.

A naphire.hu azt is megírta, hogy szörnyű időjárás közelít felénk, brutális lehűlés várható a héten: az előrejelzés szerint változékony időjárás várható, keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés