Hirdetés

Kiadták a frissített előrejelzést a meteorológusok, ez vár ránk

Nap Híre portré Nap Híre

Mutatjuk, hogy milyen időre számíthatunk.

Kedden keleten is csökken a felhőzet, így ezt követően ott is, mint másutt derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Éjjel az ország délnyugati felén előbb fátyolfelhős idő várható, majd főként a Dunántúlon többfelé képződik rétegfelhőzet. Máshol általában derült idő valószínű helyenként ködfoltokkal. 

Szerdán az ország nagyobb részén derült, napos időre számíthatunk, emellett fokozatosan nyugaton is szakadozik, csökken a felhőzet, ott is kisüt a nap. Ugyanakkor a Dunántúl északnyugati részein helyenként tartósabban kitarthat a rétegfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Kedden fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Szerdán már a keleties szél élénkülhet meg napközben.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 8 fok között várható, de a felhősebb nyugati tájakon magasabb, a hidegre hajlamos északkeleti helyeken alacsonyabb értéket is mérhetünk, néhol gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán döntően 15 és 18 fok között alakul, de a tartósan felhős északnyugati tájakon kissé hűvösebb lehet - írja az MTI.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés