Hirdetés

Nagyot fordul az időjárás - nézzék, mi vár ránk ma

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az elmúlt napok borús, csapadékos időjárása után ma végre előbújik a nap is, de azért a hideg itt marad.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében azt írta, az ország délnyugati felén erősen felhős idő várható, ott kora délelőttig még gyenge eső előfordulhatt, másutt változóan felhős, napos idő várható. 

Főleg fátyolfelhők szűrik a napsütést, majd délutántól felhősödés kezdődik. Az északkeleti, északi szél csak néhol élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható. Késő este -2 és +4 fok valószínű.

Milyen idő lesz a hétvégén?

Hivatkozás másolása

Pénteken nagyrészt erősen felhős, borult, párás időre számíthatunk, helyenként szitálással, kisebb esővel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul.

Szombaton marad borult, párás idő, ám számottevő csapadék nem valószínű. Napközben kicsit jobb idő lehet, mint az elmúlt napokban, s akár 10 fokig is felszaladhat a hőmérő higanyszála.

A hét utolsó napján, vasárnap jobbára erősen felhős vagy borult, párás időre van kilátás. Helyenként előfordulhat szitálás, eső. Többfelé megélénkülhet a keleti, délkeleti szél. A hajnali -3, +4 fokról 2 és 9 fok közé emelkedik a hőmérséklet

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés