Hirdetés

Idegesítette a kutya, összeverte szomszédját a Honvéd focistája

Nap Híre portré Nap Híre

A focista és a családja nekiesett a szomszédnak, aki a verés során olyan sérüléseket szenvedett, hogy napokig az intenzív osztályon ápolták.

A bántalmazás még 2022 nyarán történt, amikor Kundrák Norbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd focistája és a családja összetűzésbe került a szomszéddal.

A szomszéd úgy idézte fel a történteket a Blikknek, hogy a kutyái kiszaladtak Kundrák Norberthez és a családjához. Az egyik kutyát vissza tudta hívni, a másik viszont nem.

“Kialakult egy szóváltás, aztán ahogy visszafordultam a kapujuk előtt a kutyához, Norbi oldalról belerúgott a combomba, majd nekem estek. Az édesanyjuk lefogott hátulról, jöttek hárman a két testvérével, és körülbelül egy perc alatt úgy lerendeztek, hogy hat bordám eltört, arccsonttörésem lett – három szájsebészeti műtétem volt – és még sorolhatnám” - sorolta a szomszéd a lapnak.

Elmondta, hogy a felesége a segítségére sietett, de a focista édesanyja megtámadta az asszonyt. A férfit végül mentők szállították kórházba, és napokat töltött az intenzív osztályon, majd a traumatológián.

A focistát és családját súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen el is ítélték, a bíróság az egyik férfi elkövetőt 1 év 6 hónap, a többieket 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 év próbaidőre felfüggesztett.

A lap megkereste a Honvédot is, a klub azt nyilatkozta, belső vizsgálatot indítanak. A játékos nem kívánt nyilatkozni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés