Hüvelykujjat talált az utcán egy 16 éves iskoláslány – most keresik a gazdáját

  • Bűnügy
 portré

Egy kocsma mögött talált rá a jobb kézének levágott hüvelykujjára, először azt hitte valamiféle játék.

A diák még kedden fedezte fel a levágott ujjat egy svájci kisvárosban, Bázel közelében. A hüvelykujj a kocsma mögötti szeméttároló mellett feküdt a földön. A lány, amikor szembesült azzal, hogy mit talált, értesítette a rendőrséget. Nehezen hittek neki, de amikor a járőr a helyszínre ért, azonnal erősítést hívott, még rendőrkutyát is bevetettek.

"Megszagolta az ujjat, és valószínűleg más testrészeket keresett" – mondta a lány. "Nagyon kíváncsi vagyok, mi törtethetett pontosan" – tette hozzá. Lehetségesnek tartja, hogy valaki kidobta az ujjat az ablakon, hogy megszabaduljon tőle. Vagy egy madár ejtette oda.

A rendőrség is értetlenül áll az ügy előtt. Szóvivőjük szerint az ujjat nem frissen vágták le. Jelenleg azonban nem lehet pontosan meghatározni a sérülés és a felfedezés közötti időszakot - írja a heute.at. De annyit már tudnak, kétségtelenül emberi ujjról van szó, mégpedig a jobb kéz hüvelykujjáról.

Cimkék:
  • hüvelykujj
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet