Hirdetés

Hugh Jackman felesége kifakadt: ,,nem igazak a pletykák amit a férjemről terjesztenek”

 portré

Deborra-Lee Furness megtötre a csendet, mert eleg elett abból, hogy a férjét trollok rágalmazzák bejegyzéseikbe - írta az instyle.hu.

A sármos Hugh-ról azt a pletykát terjesztik, hogy saját neméhez vonzódik. Az asszony azért beszélt, most erről nyíltan, mert bár tudja, hogy aki a rivalda fényben áll gyakran kap kritikákat, pletykákat, vagy magánéletére néző véleményeket, ezeket mégsem könnyű megemészteni. Férjével együtt évek óta tűrik a mocskolódó bejegyzéseket. Mivel a sztárok magánélete nyilvánosan zajlik, ennek hiánya mindig megviseli az érzékeny lelkű művészeket, mint amilyen Hugh is.

Ezért most egy beszélgetésben nem is rejtette véka alá véleményét, kifakadt élőben. Deborah - aki maga is színész és rendező - szerint alaptalan a pletyka férjéről és nem érti miért tagadná, ha valójában igaz lenne. Az adásban ez hangzott el: ,,Úgy értem, hello srácok - ha meleg lenne, akkor lehetne az! Nem kell már elrejtőzni a világ elől! Aztán akkor randizhatna Brad Pittel is akár. Nem mintha Brad homoszexuális lenne, de értitek, mit akarok ezzel mondani. - mesélte a Not an Overnight Success podcastben.

Deborah és Hugh, már több mint 25 éve élnek együtt és két gyereket nevelnek. A pár mentes a zajos pletykáktól, mindig a legnagyobb egyetértésben mutakoznak. Hugh Jackman februártól ismét a Broadway-on lép fel a Muzsikás című operettel, amire a jegyeket hamar elkapkodták. A sármos ausztrál jó ideje kapcsingat a musical világával, több szerepben is megcsillantotta már tehetségét.

Hugh legújabb Broadway előadásában
Hugh legújabb Broadway előadásában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés