Hirdetés

"Horrorintézkedés" - régen mentek így neki a kormánynak

Nap Híre portré Nap Híre

A Jobbik szerint "18 fok mellé 18-as karika járna" a csütörtöki Kormányinfón bejelentett "horrorintézkedésekre".

Az ellenzéki párt közleményében úgy értékelte, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette "az energiadiktatúra bevezetését, amellyel még törvényt is sérthetnek".

"18 fokra fűthető közintézmények jelzik mostantól az ott dolgozóknak és az oda látogatóknak, hogy miként hagyta őket magukra a kormány. Hiába a választások előtti hangzatos ígéretek, a kormány képtelen megvédeni az embereket a 25 év óta nem látott rekordinflációtól, a brutális gáz- és áramszámláktól, ráadásul az uniós forrásokat sem tudják hazahozni" - fogalmaztak.

A Jobbik felidézte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a választások előtt azt mondta: "ellentétben Nyugat-Európa országaival, mi idehaza télen nem fogunk megfagyni". "Most mégis energia- és gazdasági válsággal küzdünk, melyet a kormány úgy próbál orvosolni, hogy az intézményeken, a dolgozókon és úgy általában a magyar embereken spórol, miközben nekik gond nélkül jut 715 milliárd forint megvásárolni a Vodafone-t" - írták, jelezve: a Jobbik olyan intézkedéseket javasol, amelyek az áfa csökkentésével enyhítenék az emberek kiadásait.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés